Mandag d. 18. november 2019, kl. 19:00

Hvorfor skal man have en præst med , når man skal på "Herrens mark"? Hvordan var det at spise "grøntsags-smat" og grovvalset byggrød seks uger i træk? Hvad sker der med os, når vi pludselig er offline? Hvor slemt kan troldefødder lugte, når de ikke har været vasket i 4 uger. Hvorfor er reality-TV egentligt så populært? Peter Præst, der er sognepræst i Trige kommer og fortæller om sin motivation og baggrund for at stille op i et realityprogram og om sine oplevelser i forbindelse med optagelserne til TV2 programmet "hjem til gården".

Som sædvanligt er der først en kort gudtjeneste i kirken og bagefter foredrag og kaffe i sognehuset. Læs mere i folderen "kirkehøjskole 2019-20120" eller her på hjemmesiden under "kirken tilbyder" under kirkehøjskole.

Ringvejen 10 og 17 , Skovby, 8464 Galten, Danmark - Skovby kirke og sognehus