Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkehøjskole i Skivholme

Onsdag d. 25. januar 2023, kl. 19:00
Skivholme Kirke

Gudstjeneste i Skivholme Kirke. Derefter foredrag i sognegården ved Thomas Frank.

Thomas Frank er, foruden at være domprovst også en mand med stor eventyrlyst i årerne – blodårerne og bådårerne. Således tog han sidste år afsted på en 4000 km lang tur i en speciallavet og håndbygget båd fra det nordlige Rusland til Afghanistan via de floder, som vikingerne sandsynligvis sejlede på.

Ud fra sine egne ekspeditioner vil Thomas Frank fortælle om vikingernes eventyr i øst. Med besværligheder og utæmmelig rejselyst drog vikingerne ad floder til Konstantinopel og Baghdad. Hvad krævede det for at kunne nå så langt, og hvilke udfordringer stod de overfor, som der er spor af i dag?