Begivenheden har allerede fundet sted.

Mandagsmøde om Folkekirkens Nødhjælp

Mandag d. 3. oktober 2022, kl. 14:00
Skovby Sognehus
Birgitte Nørgaard Warming

Nødhjælp – hvordan redder vi verden?

Hvad hjælper det, når vi samler ind til verdens fattigste? Hvad går pengene til, når vi i Skovby sogn hvert år er en del af sogneindsamlingen til Folkekirkens Nødhjælp?

Det vil Birgitte Warming fortælle om ved mandagsmødet mandag d. 3. oktober kl.14.00 i Skovby Sognegård. Udover at have vikarieret som præst i Skovby sogn tidligere i år, har Birgitte i mange år været engageret i Folkekirkens Nødhjælps arbejde, bl.a. som indsamlingsleder ved sogneindsamlingen og frivillig i Folkekirkens Nødhjælps nyeste initiativ, Wefood-butikker, der samler ind til nødhjælpsarbejde og bekæmper madspild.

Vi skal med på rejse til Folkekirkens Nødhjælps projekter i Uganda, som Birgitte har besøgt, men også med nedslag andre steder i verden, hvor de indsamlede midler gør gavn.

Kom og hør, at det hjælper!